Ιστορικό

Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε έργα αδιαβροχοποίησης δομικού σκυροδέματος με μια επαναστατική τεχνολογία αιχμής που παραμένει αξεπέραστη.

Το όραμα μας

Εργαζόμαστε συστηματικά για να κάνουμε διαθέσιμη την τεχνογνωσία μας και την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων και λύσεων CWS, προς όφελος των συνεργατών μας οπουδήποτε και αν δραστηριοποιούνται στον κόσμο.

Έρευνα

Η έρευνα και ανάπτυξη μας έχουν φέρει στην ηγετική θέση που κατέχουμε σήμερα, ώστε να δίνουμε λύσεις που ξεπερνούν τα όρια των επιδόσεων των προϊόντων μας, με ολιστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση σύνθετων και απαιτητικών έργων, με τη βοήθεια των κορυφαίων επιστημονικών μας συνεργατών.

Πιστοποιήσεις

Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που απορρέουν από τη Νομοθεσία όπως πιστοποίηση κατά CE. Διατηρούμε ένα πλήρες αρχείο αποτελεσμάτων ελέγχων και δοκιμών που πιστοποιούν την ανωτερότητα των προϊόντων μας έναντι των ανταγωνιστικών προϊόντων.

Οι αξίες μας

Σεβασμός. Επαγγελματισμός. Πάθος. Επιμονή. Αυτές είναι οι κεντρικές αξίες που διαμορφώνουν τη φιλοσοφία μας και καθοδηγούν την καθημερινή μας πρακτική και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε.

Θέση στην αγορά

Αναπτυσσόμαστε ταχύτατα σε παγκόσμιο επίπεδο και μας εμπιστεύονται καθημερινά όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων, μελετητές, επαγγελματίες της ανάπτυξης ακινήτων και κατασκευαστές, λόγω της ανωτερότητας των προϊόντων και λύσεων που διαθέτουμε.